zondag 25 maart 2012

Digitale Week 2012 te Leuven

Van 21 april tot en met 27 april dompelt de Digitale Week je onder in multimedia met 1001 activiteiten in heel België. De Digitale Week richt zich op iedereen die nieuwsgierig is naar alles wat met internet en computers te maken heeft. Je hoeft trouwens absoluut niets te kennen van pc’s en co om mee te doen, er is zowel voor beginners als gevorderden een fijn aanbod. Zo maken we van iedereen een held in
multimedia!

In Leuven stappen maar liefst 9 partners in met een compleet gratis aanbod. Zij laten je proeven van bits en bytes met een hoop instapklare activiteiten. Slechts één missie: iedereen ‘mee’ in digiland.

Wie echt voor de allereerste keer komt kennismaken, zoekt in de brochure (link onder dit bericht) best het label ‘EERSTE KEER’. Achteraan vind je trouwens een handig woordenboekje met dingen die je al lang wilde weten, maar niet meer durfde vragen… Een papieren versie van de brochure kan je vinden in de Bib Leuven en bij de andere partners.

De Digitale Week in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel is een jaarlijks initiatief van de Leuvense vzw LINC. Deelnemende partners in Leuven: de Bib Leuven, CVO Leuven, Link in de Kabel, OCMW, Open School, Seniornet Vlaanderen, stad Leuven, Vormingplus Oost-Brabant en vzw WAI-NOT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten